Transformace vaší pleti: Jak kolagen a Visia měření mění pravidla hry!

V našem nejnovějším článku se zaměřujeme na vliv kolagenu The Solution od Oslo Skin Lab na vzhled pleti. Tento specifický kolagenový doplněk se stává klíčovým prvkem v rutinách péče o pleť našich klientek, díky jeho schopnosti viditelně zlepšovat kvalitu pokožky. Naše měření a zpětná vazba od klientek, které kolagen pravidelně užívají, odhalují výrazné zlepšení v elasticitě, pružnosti a hloubce vrásek a jemných linek.

Tyto pozitivní změny jsou objektivně měřitelné díky využití našeho přístroje Canfield Visia, který nám umožňuje získat přesné údaje o stavu a vývoji pleti našich klientek. Díky této technologii můžeme nabídnout konkrétní důkazy o účinnosti kolagenu The Solution a jeho přínosu pro krásnější a pevnější pleť. 

Vyzkoušejte účinky kolagenu The Solution i Vy. Užívání je jednoduché, příjemné a výsledky Vás mile překvapí.
Objednejte si kolagen The Solution ještě dnes a získejte 50% slevu na první balení při zakoupení členství a 30% slevu na všechna další balení.

Kateřina Přibylová (52)

Katka si díky hydrolyzovanému kolagenu zvykla na pravidelný rituál. „Každý večer jsem si před spaním připravila sklenici vlažné vody, do které jsem spolu se sáčkem kolagenu od Oslo Skin Lab vymačkala i jeden celý citrón. Bylo to příjemné každodenní osvěžení,“ popisuje. Výsledku se dočkáte pouze díky dlouhodobému užívání, u někoho je pozitivní efekt znát už za dva měsíce, u někoho to trvá o něco déle. Kateřina viděla první výsledky ke konci třetího měsíce užívání. „Tehdy se začala kvalita mé pokožky po celém těle opravdu znatelně zlepšovat. Je pevnější a na dotek hladší a tvář je bez viditelných pórů. Hloubka vrásek se zmenšila o 7 %, pórovitost o 12 % a textura pletidokonce o 34 %. A to jsem si myslela, že jsem o sebe dříve pravidelně pečovala,“ doplňuje Kateřina

Jana Drtilová (40)

Influencerka Jana Drtilová, známá jako LoveFashionJana, také užívá kolagen The Solution a dokonce se podrobila hloubkovému měření kvality pleti a byla s výsledky velmi spokojena.

„Oslo Skin Lab užívám již několik let a až na pár přestávek jsem s ním nepřestala. Většinou to bylo způsobeno tím, že jsem ho zapomněla zabalit na dovolenou. Díky kolagenu The Solution od Oslo Skin Lab jsem si po čase všimla změn na své pokožce. Hlavně mě oslovila kamarádka, která se mě ptala, jestli jsem nedávno podstoupila botox nebo jestli dobře spím. Ani jedno z toho neplatilo, až mi najednou došlo, že za tím vším může být právě kolagen. Když jsem ale přemýšlela o změnách ve stravě a doplňcích, došlo mi, že právě The Solution je tím kouzelným prvkem. Vše ostatní zůstávalo stejné. Co se týká celkového stavu pokožky na těle, všimla jsem si, že je hladší, a dokonce se i celulitida zjemnila. Moje pokožka je nyní pevnější, což jí dodává hebkost a celulitida se lépe zakamufluje,” popisuje svou zkušenost Jana.