Výherci soutěže: Světlana Mullerová a Michaela Kohelová

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE: 

Moc gratulujeme Světlaně Mullerové a Michaele Kohelové, které vyhrály buněčnou vodu značky INSTITUT ESTHEDERM. Rádi bychom poděkovali všem, kteří se soutěže účastnili a pro všechny ostatní máme také menší dárek a to 20% slevu na naše služby. Objednejte si danou proceduru na info@beautyqueens.cz a do předmětu dejte FB soutěž MDŽ. Věříme, že se Vám naše služby i produkty zalíbí a že se brzy uvidíme v našem salonu. Krásný den všem!

www.beautyqueens.cz

Soutěž o buněčnou vodu značky INSTITUT ESTHEDERM

Dnes je Mezinárodní Den Žen a je třeba jej řádně oslavit. Soutěžte s námi o krásný dárek - buněčnou vodu značky INSTITUT ESTHEDERM. 

PRAVIDLA SOUTĚŽE NA FACEBOOKU:

1/ Staňte se fanoušky naší stránky Beauty Queens a pokud se Vám výhra líbí, označte příspěvek srdíčkem.

2/ Do komentářů napište, o jakou proceduru z našeho webu www.beautyqueens.cz byste měla v budoucnu zájem. 

3/ Označte svou kamarádku, která spolu s Vámi dárek vyhraje. /Musí také splnit podmínky zde uvedené/. 

4/ Sdílení podpoří Vaši výhru!

5/ Soutěž trvá od 8.3. - 16.3.2019. Vyhodnocení soutěže proběhne náhodným výběrem a zveřejníme jej 18.3. 2019 na stránce Beauty Queens.

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA:

1. Pořadatelem soutěže je Beauty Queens , Nad Královskou oborou 29, Praha 7,170 00 Praha 7, IČO 75542277 (Ivana Spoustová, info@beautyqueens.cz)

 2. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena s Facebookem. Facebook nenese žádnou odpovědnost. Veškeré dotazy nebo komentáře musí být směřovány na pořadatele soutěže. 

3. Účastníkem soutěže se může stát fyzická osoba starší 18 let (dále jen”soutěžící”) s doručovací adresou na území České nebo Slovenské republiky, která přijímá pravidla této soutěže. Soutěže se nemohou zúčastnit osoby, které jsou jakýmkoliv způsobem provázány s pořadatelem soutěže. 

4. Soutěž probíhá v období od 8.3. - 16.3. 2019 na facebooku BEAUTY QUEENS.

5. Výherce soutěže bude o výhře informován vyhlášením na facebookové stránce BEAUTY QUEENS dne 18.3. Za účelem zaslání výhry bude výherce požádán o zaslání kontaktních údajů. Výhra bude následně odeslána do 7 pracovních dnů od vyhlášení vítěze. Pokud výherce nedodá potřebné údaje do 7 dnů od vyhlášení jeho osoby na facebookové stránce BEAUTY QUEENS, propadne jeho výhra a výherce na ni ztrácí nárok. 

6. Na výhru nevzniká právní nárok. 

7. Účastník soutěže uděluje vstupem do soutěže pořadateli souhlas se zpracováním osobních údajů nezbytných pro účast v soutěži podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

8. Pořadatel si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže ty soutěžící, kteří pravidla porušují. Rozhodnutí pořadatele je neměnné.

9. Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv změnit pravidla, popř. soutěž bez dalšího uvedení ukončit. Přičemž jeho rozhodnutí je účinné okamžikem zveřejnění.

10. Výherce souhlasí se zveřejněním jeho jména na facebookové stránce BEAUTY QUEENS a webové stránce www.beautyqueens.cz. 

V Praze dne 7.3.2019