Nabídka kosmetiky pro domácí péči

Určitě jsi všimli, že součástí našich ošetření je také doporučení domácí péče.  K docílení perfektního a dlouhodobého výsledku je nezbytné, abyste se i doma pleti intenzivně věnovali. Ideálně pokračujte tak, jak jsme spolu začali a s kosmetikou, která byla při ošetření použita. Produkty domácí péče nabízím ve svém studiu a velice ráda Vám pomůžu s vhodným výběrem kosmetiky a doporučím způsob, četnost i míru aplikace.  

Ceník produktů naleznete ve studiu

Kosmetika Institut Esthederm a Emani Vegan

Úkolem Institut Esthederm je převychovat pleť. Důvěřujeme Vaší pokožce. Věříme, že má v sobě vše potřebné k tomu, aby byla krásná v každém věku. Vnější prostředí, způsob života a vliv času však způsobuje to, že Vaše pleť možná nefunguje správně. Nevyužívá naplno svůj potenciál. Institut Esthederm jí ho pomůže odhalit.

"Nevytvářím produkty péče o pleť proto, aby udělaly ženy krásnými, ale proto, že jsou krásné."
Jean Noel Thorel, Zakladatel Institut Esthederm

Emani je více než jen značka make-​upu, je značkou vysoké péče o pokožku. Tato dekorativní kosmetika je synonymem vysoké účinnosti, luxusní textury a dlouhotrvající kvality. A přitom plně veganská, určená pro každou ženu, která chce mít zdravou pleť. Vychutnejte si kvalitní make-​upy, korektory, pudry, bronzery, rozjasňovače, tvářenky i oční stíny, řasenky, krásně barevné rtěnky a lesky.

Emani Vegan, to je víra, inovace i vášeň.

Michelle Doan, zakladatelka Emani Vegan Cosmetic