Jarní detox pleti

Proč je pleť po zimě mdlá, citlivá, občas začervená, má rozšířené póry…? Není divu, podepsalo se na ní zimní mrazivé, větrné počasí s nedostatkem sluníčka, výživa s málo vitamíny a omezený pohyb na čerstvém vzduchu.

Dopřejte si jarní detox!

I tělo si zaslouží očistu. Nejvíce zatíženým orgánem těla po zimě jsou játra. Ta drží energii v těle a v případě stresu a nahromadění toxinů začnou fungovat jako tlakový hrnec. Časté zarudnutí, emocionální nestabilita, bolest na hrudníků, mohou být příčiny jejich přetíženosti.

Pomáhají bylinky, zejména ostropestřec, zařazení pestré stravy s velkým podílem ovoce a zeleniny a pohyb na čerstvém vzduchu.  

O nahromadění toxinů v těle a  celulitidě si řekneme příště a dnes se zaměříme na detox pleti.

Pleť po zimě potřebuje extra péči. Hloubkové vyčistění, odstranění odumřelých buněk, energetizace pleti, lymfatická  masáž/drenáž obličeje a reflexní masáž rukou pro posílení orgánu jater

Doporučené přípravky Institut Esthederm jsou Deep Pore Cleaner (hloubkové čištění pleti), Buffing mask (projasnění, jemná exfoliace), celulární voda (energetizace buněk), detox maska (minerály, vitamíny, hydratace). Z krémů a sér je vhodná řada hydratační, ale i spirulina a v případě objevujících se pupínků propolis. Toto je dobré probrat s profesionály na pleť.

Zvu Vás na ošetření do studia Beauty Queens, kde Vám odborně poradím s přípravky na domácí použití a při Detox ošetření si užijete skvělou ruční lymfatickou masáž obličeje a reflexní masáž rukou.

 Více na: https://www.beautyqueens.cz/blog/sezonni-osetrujici-pece