Excellage-holistické ošetření pro obličej i tělo

Komplexní a holistické ošetření pleti a rukou s  vysoce regeneračním a energetizačním efektem na  pleť i mysl.

Omlazující ošetření obnovující buněčnou komunikaci, unikátní teplá  Exodynamická liftující maska, hloubkové čistění rukou a redukce pigmentových skvrn na hřbetech rukou. Ošetření začíná masáží horní části zad a trapézů a uvolňuje tělo a mysl.

Detail ošetření:

Osmoclean čištění pleti důkladně odličuje a čistí pleť, pracuje v harmonii s ekosystémem pokožky, vyrovnává rovnováhu mikrobiomu na pokožce, který je součástí přirozeného ochranného štítu naší pleti. Peelingový gel s kyselinou glykolovou urychluje obnovu buněk. Masáž s exfoliačním krémem v oleji zintenzivní buněčnou obnovu. Celulární voda má silnou antioxidační ochranu a dodává potřebnou energii kožním buňkám. AGE PROTEOM™ Advanced Serum poskytuje ochranu proteinů v pleti před nevratnými změnami vlivem slunečního záření, znečištění a oxidačního stresu, které urychlují stárnutí pleti, tím chrání mladistvost pokožky, posiluje přirozené samoopravné mechanismy buněk, zvyšuje odolnost a ochranu našeho kožního ekosystému v agresivním vnějším prostředí. AGE PROTEOM™ masáž působí na nervová zakončení svalů a zároveň  jako lehká lymfodrenáž. Masáž se dvěma štětci s Excellage krémem a kaméliovým elixírem jemně roztahuje mimické vrásky a dodá pleti komfort a výživu, zpevňující a liftingová masáž zpevní pleť, tvarující techniky obnovují kontury obličeje.

Exodynamická maska s mentolem prokrví pleť, podporuje lifting a vstřebávání aktivních látek. Vypínací náplasti pro oční okolí. Během působení masky ošetření rukou metodou Osmoclean a hand krémem Excellage redukujícím pigmentové skvrny, hydratujícím a vyživujícím kůži na hřbetech rukou.

Délka ošetření: 100 minut

Cena ošetření: 2 800 Kč